TRÆNERAKADEMI

Har du lyst til at blive en del af trænerteamet på sigt, men endnu ikke helt klar til trænergerningen i vores boxe, er Arcas Trænerakademi måske noget for dig.

På trænerakademiet får du:

Hos Arca har vi skabt de bedste rammer for at uddanne folk, som vi mener har potentiale til at blive dygtige trænere.
Du har mulighed for at ansøge til vores Trænerakademi, hvor vi i den forbindelse kan tilbyde dig et gratis undervisnings- og vejledningsforløb i både bevægelse og undervisning.

Trænerakademiet mødes 3 timer hver uge. Under trygge rammer udvikler vi dine færdigheder inden for vores tilgang til træning; både i forståelsen for træningen samt inden for undervisning og formidling.

Forløbets længde varierer fra person til person, men kan vare helt op til 6 måneder, hvis det er den tid, du har brug for. 

Du kan blive en del af vores trænerakademiet på to måder:

Enten kan du, som deltager på et af vores trænerkurser, blive tilbudt en plads på trænerakademiet i forbindelse med kurset.

Du kan også blive tilbudt en plads på trænerakademiet, hvis vi vurderer, at du har potentiale til at blive en dygtig træner på sigt. Du er meget velkommen til at tage fat i din træner eller sende en mail til sophie@arca.dk, hvis du har spørgsmål til trænerakademiet eller er interesseret i en plads.