Bliv arca træner

BLIV TRÆNER

Drømmer du om, at blive en del af Danmark stærkeste og sejeste trænerteam, så har du chancen her! 

Det vigtigste for at være træner i Arca er ikke, at du kan lave alle øvelser og løft til perfektion – du kan sagtens være en god træner uden at være en topatlet. Det afgørende er, at du kender til Arcas hold og træningskoncept, og at du er en god formidler. Du skal have lyst til at dele ud af din træningsglæde og -viden, og hjælpe en masse medlemmer mod en sundere og stærkere hverdag. 

Starten på din rejse mod at blive træner er at deltage på et af vores trænerkurser. Kurset er gratis og løber over en weekend med undervisning både lørdag og søndag. Kursets fokus vil ligge på dine evner til at instruere i en øvelse, dine egne tekniske færdigheder og ikke mindst din fremtræden.

Du kan læse meget mere om, hvordan et trænerkursus forløber, og hvad vi forventer af en god træner ved at trykke på linket herunder. 

HVORNÅR AFHOLDER VI TRÆNERKURSER? 

Vi afholder løbende trænerkurser. Kurserne vil blive afholdt lørdag til søndag fra kl. 9:00-17:00 i Trykkeriet i København NV

Du kan se datoer og tilmelde dig her:

22.-23. juni

ENGLISH Trainer COURSEs

We are also hosting our trainer course in English.
The courses will be held on Saturdays and Sundays from 9:00-17:00 in Trykkeriet in Copenhagen NV 

See dates here and sign up below:

8th-9th of June

TRÆNERAKADEMI

Vurderer vi, at du efter trænerkurset har brug for lidt mere tid, før du er klar til at undervise, har du mulighed for at blive en del af Trænerakademiet, hvor du over længere tid kan udvikle dine færdigheder. 

Læs meget mere om Trænerakademiet her:

VORES TRÆNERE

Vores trænere er dedikerede, motiverede og brandgode til deres job; at guide, heppe, rådgive og opmuntre dig igennem din træning. 

Trænerteamet er sammensat af en bred vifte af trænere. Mange arbejder med kroppen på den ene eller den anden måde ved siden af trænerjobbet – som fysioterapeuter, kosteksperter, idrætskonsulenter, personlige trænere og alt muligt andet.

Fælles er, at de brænder for dén træning, som Arca tilbyder og nyder at give bevægelseslære og træningsglæde videre til alle vores medlemmer lige så meget, som de elsker at træne selv.

Drømmer du selv om en karriere i Arca, er vi altid på jagt efter nye, inspirerende trænere. Hos Arca passer vi godt på vores ansatte. Vi har mere end 300 trænere tilknyttet, som underviser alt mellem 6-30 timer – og vi har altid plads til nye, dedikerede trænere.