Bliv arca træner

BLIV TRÆNER

Drømmer du om, at blive en del af Danmark stærkeste og sejeste trænerteam, så har du chancen her!

Du kan vælge at tage på et af vores trænerkurser, der løber over en weekend, eller deltage på vores trænerakademi. Du kan læse mere herunder.

TRÆNERKURSUS

 

Vi afholder løbende trænerkurser. Kurserne vil blive afholdt lørdage og søndage fra kl. 9-17 i enten Trykkeriet i KBH NV eller Boxen i KBH S.

Du kan se datoer og tilmelde dig her:

2-3 oktober

6-7 november

13-14 november

4-5 december

11-12 december

ENGLISH COURSE

 

We are also hosting our trainer course in English.
Claim your spot at the course by filling out the application below:

See dates and sign-up below:

16-17 of October

TRÆNERAKADEMI

 

Ud over trænerkurset har du også mulighed for at blive en del af Trænerakademiet, hvor du i et længere forløb kan udvikle dine færdigheder inden for undervisning i Arca.

Læs meget mere om Trænerakademiet og hvordan du bliver en del af det på linket her:

INFO: TRÆNERKURSUS

 

På kurset vil der løbende være en veksling mellem teori og praksis. Som kursist vil du være “på” fra første færd, når teorien og dine evner som træner skal prøves af i praksis.
Kursets fokus vil ligge på dine evner til at instruere i en øvelse, dine egne tekniske færdigheder og ikke mindst din fremtræden. Læs mere om kurset på linket her:

VORES TRÆNERE

Vores trænere er dedikerede, motiverede og brand gode til deres job; at guide, heppe, rådgive og opmuntre dig igennem din træning. 

Trænerteamet er sammensat af en bred vifte af trænere. Mange arbejder med kroppen på den ene eller den anden måde ved siden af trænerjobbet – som fysioterapeuter, kosteksperter, idrætskonsulenter, personlige trænere og alt muligt andet.

Fælles er, at de brænder for dén træning, som Arca tilbyder og nyder at give bevægelseslære og træningsglæde videre til alle vores medlemmer lige så meget, som de elsker at træne selv.

Drømmer du selv om en karriere i Arca er vi altid på jagt efter nye, inspirerende trænere. Hos Arca passer vi godt på vores ansatte. Vi har mere end 200 trænere tilknyttet, som underviser alt mellem 8-30 timer – og har altid plads til nye, dedikerede trænere.