ER DU NY HOS ARCA?

Alle kan starte hos os. Vi vil gerne have, at du får den bedst mulige start i Arca. Derfor har vi givet dig nogle informationer herunder, så du kan se, hvor nemt det er at starte hos os. 

Træning hos os er sjov og effektiv træning. Vi træner funktionelt og intelligent, så vi både styrker
kroppen nu og på lang sigt. Vi bruger alt fra sjippetov til kettlebells og tilrettelægger træningen så alle kan være med.

Du kan vælge blandt vores ca. 1.300 hold om ugen i vores 22 boxe.

Specielt til dig som er helt ny, har vi lavet holdet Opstart. På Opstart har vi lavet et specielt forløb, hvor du får en grundigere gennemgang af alle øvelser. Se mere om forløbet nederst på siden.

Vejledning til din første timE

1. HENT APP

Hent din app herunder eller søg på Arca der hvor du henter dine apps:
iPhone

Android

2. BOOK TIME

1. Log ind via appen Arca eller på: arca.dk/booking (Find dit login og kode i velkomstmailen eller ordrebekræftelsen)
2. Vælg box og tidspunkt
3. Tryk på book hold (du kan booke 4 hold ad gangen og max 2 fremmøder om dagen)

3. MEDBRING

– Drikkedunk
– Træningstøj
– Træningssko
– Håndklæde
– Hængelås

Til Mobility kan du have almindeligt træningstøj eller yogatøj på. Du skal kunne bevæge dig ordentlig i det. Vi træner i bare fødder, så du behøver ikke medbringe sko.

4. FREMMØD DIG

Du skal fremmøde dig i boxen 5 minutter før dit bookede hold starter. Scan en QR-kode (et slags digitalt medlemskort) i QR-læseren, som du finder ved indgangen i boxen. Du finder din QR-kode i Arca-app´en, når du er logget ind med din mailadresse og kode.

5. TRÆNINGEN

1. Timen indledes med at træneren og deltagerne samles oppe ved tavlen.
2. Træneren gennemgår kort dagens program inden opvarmningen påbegyndes.
3. Opvarmningen tager 5-10 minutter, hvor træneren sørger for, at alle bliver helt varme.
4. Efter opvarmningen gennemgår træneren dagens øvelser. Teknikken forklares og vises af træneren, og alle deltagere laver et par gentagelsen af hver øvelse.
5. Nu starter dagens træning. Selve træningen varer typisk 20-30 minutter.
6. Timen er nu slut og vi takker for i dag.

OPSTARTSHOLD

Det er vigtigt, at du får den bedste start vi kan tilbyde. Derfor har vi tilrettelagt et specielt opstartsforløb til dig, som er ny til vores træning. Her lærer du om de forskelige basale bevægelser, du møder i vores træning. Du bliver også introduceret for vores forskellige typer af workouts.

Hvilke dage er der Opstartshold?
Vi har Opstartshold på tværs af alle boxe – men tjek programmet i din næmeste box i appen. Programmet er forskelligt fra dag til dag og du kan derfor tage to dages opstartshold i træk, eller tage ét i dag og ét igen i næste uge. Opstartsholdene følger en 10-dages cyklus. Du kan se dagens program i din booking app.

Hvor mange hold skal jeg deltage på?
Vi anbefaler 1-3 opstartshold, men du er velkommen på så mange opstartshold, du har lyst til!
Efter opstartshold anbefaler vi, at du fortæller træneren på WOD, at du er ny, indtil du har trænet 10 gange hos os.

KAN JEG TRÆNE PÅ ANDRE HOLD?

Opstartsholdene kan du tage lige så mange af, du har lyst til. Lige meget hvad er du altid velkommen på alle vores almindelige hold. På vores WOD (Workout of the Day) får du en bred træning, hvor vi fokuserer på både kondition og styrke.

INTRO HOLD

Hvis du stadig ikke har meldt dig ind i Arca, så har vi et fremrgende forslag… Kom og prøv et Intro hold i Arcas univers, hvor du får sved på panden og smil på læben – alle kan være med!

Arcas intro hold er for alle, som gerne, helt fortpligtende, vil prøve en af vores fantastiske holdtræning. En af vores skønne trænere (ja det er de alle sammen) vil guide dig igennem en håndfuld af de bedste og sjoveste øvelser vi har hos Arca.

Alt du skal gøre er at møde op, med dit træningstøj og sko under armen, eller i tasken – der er ingen binding eller forventninger.

Se mere her

VI GLÆDER OS TIL AT TRÆNE MED DIG!