sundere. stærkere. sammen.

Alt det din krop kan

Kan du huske, dengang du så et træ og med det samme måtte klatre i det. Da du heppede på dine venner, når de nåede toppen, selvom du tænkte: “Bare det var mig”? Kan du huske, hvordan du og din krop kunne de mest utrolige ting: Du hoppede af gyngen, når den var allerhøjest oppe – og landede på benene. Du gik på hænder i skolegården og løb ned af trappen uden at ænse trinnene. Kan du huske det? For det kan din krop. arca handler om alt det, din krop kan. Om at genopdage det og blive bedre. Dag for dag. Pull up for pull up. Og langsomt finde ud af, at du faktisk kan meget mere, end du troede. Bare dig og din krop, helt uden brug af maskiner.

Vores mål er at hjælpe dig med at blive sundere og stærkere og give dig en ny tro på alt det, din krop er skabt til at kunne. Vi er helt med på, at motivationen kan svigte, men vi ved også, at den er meget lettere at finde igen, når vi er sammen om det. Vores trænere er uddannede gennem vores trænerkurser og -akademi, og ved alt om intelligent og effektiv træning. Du træner med max. 14 andre, der hepper dig frem. Vi kalder det personlig træning på hold, og vi ved, det giver resultater.

Vi startede arca, fordi vi ikke passede ind i fitnesscentrene. Ja, vi blev faktisk smidt ud. Vi løb for stærkt på gangene, larmede for meget med vores hjemmelavede wall balls. Gamle basketbolde fyldt med sand fungerer overraskende godt, men de svinede for meget midt i centerets spejlsale. For os gav det mere mening at træne i rundkreds end på rad og række. At se på hinanden fremfor i spejlene. At droppe trænernes mikrofoner og starte dagens WOD ved at samles og gennemgå øvelserne sammen. At erstatte maskinerne med naturlige øvelser, som kan skaleres, så jægersoldaten og farmoren kan træne side om side.

Når vi træner hårdt sammen for at komme i vores livs bedste form, kommer vi også tættere på hinanden. For os er livet ikke træning. Vi træner for livet. Et bedre, længere, sundere, sjovere og stærkere liv. arca fordi vi tror på det. Og på dig.