Bliv arca træner

ARCA X JO:GA

Vidste du, at du kan supplere din træning med et medlemskab til vores søsterkæde “Jo:ga” til en favorabel pris? 😍

HVAD ER JO:GA

[jo:ga] er for dig, der vil træne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind.
I [jo:ga] har vi først og fremmest fokus på selve træningen og på at gøre den så tilgængelig som mulig ved at tilbyde mange hold tæt på dig. For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at være.

Hos [jo:ga] falder du hurtigt til, og det er let at deltage i undervisningen – om det er din første yogatime eller om du har dyrket yoga hele dit liv, så er det bare at rulle måtten ud og komme i gang.

Vores studios indgyder ro og rummelighed, og indretningen er skabt med tanken om, at der skal foregå en effektiv træning, og at det skal være et behageligt sted at være.

Vi træner hårdt og effektivt i et hyggeligt fællesskab. Vi kan godt lide at nørde teknikken, og det er vigtigt for os, at du ses og guides af vores dygtige trænere, så din træning bliver så optimal som mulig.

Vores mål er, at du går fra timen smidigere, gladere og stærkere. Og jo bedre du føler, at træningen har været for dig og din krop, jo gladere bliver vi. Vi får ganske enkelt et kick ud af at give dig en god og effektiv yoga-træning på hold.

Læs mere om Jo:ga lige her: Dyrk Yoga hos [JO:GA] – 9 Yoga Studios i Danmark (joga.dk)

Du kan opgradere dit medlemskab til at inkludere Jo:ga her:

Tilkøb Jo:ga for blot 49 kr som Guldmedlem i Arca

Vidste du, at du som Guldmedlem i Arca kan tilkøbe et fuldt medlemskab til vores søsterkæde Jo:ga for blot 49 kr ekstra om måneden? 💥

Dette kræver at du har deltaget på 300 hold i Arca.

Du kan opgradere dit Guldmedlemskab til at inkludere Jo:ga her: