HVORFOR ARCA?

Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os.

Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv.

Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder.

I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med.