DJØF x arca

Medlemmer i Djøf KAN TRÆNE TIL 429 KR OM MÅNEDEN.

*ER DU ALLEREDE MEDLEM I ARCA, SÅ SKRIV TIL KONTOR@ARCA.DK

TRYK PÅ DEN BOX DU BOR TÆTTEST PÅ:

Sådan træner vi i Arca

Hos Arca træner vi for en sund og stærk krop. Vi løber, hopper, skubber, løfter, trækker og klatrer. Det er naturlige bevægelser, som vi mennesker er skabt til at lave. Vi udfører squats, svinger med kettlebells og hopper på kasser, fordi det er en effektiv måde for dig at opnå de bedste resultater på inden for både styrke, udholdenhed og fedtforbrænding.

På den måde bliver du også bedre til at klare helt almindelige og basale ting i din hverdag – vi træner nemlig for livet! Et længere, sjovere, sundere og stærkere liv.

Vores programmer bliver lavet af højtuddannende trænere og fysioterapeuter, som sammensætter øvelser og programmer, så de giver mest muligt effekt – og er sjove at lave.
Vores trænere finpudser din teknik og guider dig igennem hver eneste træning. Vi kalder det personlig træning på hold.

Du kan træne hos os, uanset om du er jægersoldat eller bedsteforælder. Alle øvelser og alle workouts kan skaleres, så det passer til dig. Du skal ikke have det rigtige tøj, noget særligt udstyr eller spise på en bestemt måde og din baggrund, alder og profession spiller ingen rolle. Alle kan træne hos Arca.

Vi har erstattet spejle og macho-mentalitet med fællesskab og sammenhold. Vi hepper hinanden igennem træningen, har det sjovt og motiverer hinanden undervejs. På vores hold begynder og slutter vi altid sammen. Det gør træningen sjovere og giver flere resultater.

Velkommen hos Arca!

Medlemsbetingelser

Med dette medlemskab får du adgang til Ubegrænset Open Gym og holdtræning, hvilket vil sige 2 hold pr. dag, og op til 3 bookinger af gangen.

Vær opmærksom på, at opsigelsesfristen er løbende måned + 1 måned.