Fysioterapeut studerendes netværk – Introforløb

FÅ 2 MÅNEDERS TRÆNING FOR 0 KR

Dine 2 måneders træning kan starte nu eller på en senere dato efter dit eget valg.

*De 2 måneders træning er helt gratis og har ingen mindstepris.
Husk at
se betingelserne nederst på siden.

TRYK PÅ DEN BOX DU BOR TÆTTEST PÅ:

Hvorfor træne hos Arca

Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os.

Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv.

Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder.

I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med.

Medlemsbetingelser for nye medlemmer

Dette medlemskab er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 6 måneder og kan ikke kombineres med andre konkurrencer eller tilbud.

Efter endt tilbud overgår du automatisk til vores studiemedlemskab der koster 429 kroner/md. De trækkes automatisk den første i hver måned via DIBS.

Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab efter dine første 2 måneders træning, skal du aktivt udmelde dig senest d. 25 i måneden efter du starter din træning. Det gør du via vores opsigelsesformular på arca.dk/udmeldelse

Efter denne deadline er opsigelsesperioden altid indeværende kalendermåned + en kalendermåned. Du er naturligvis velkommen til at træne i udmeldelsesperioden.