KLUBBEN

Weekend: 7.45 – 20.00

Receptionen:
Mandag og onsdag: 17.30 – 20.00

Arcas næstældste box hedder Klubben og ligger i boldklubben Skjolds gamle lokaler på Jagtvej på Østerbro.
Holdfølelsen, sammenholdet og den venskabelige stemning fra fodboldtiden lever stadig videre i lokalerne – nu er det blot dagens WOD, den fede stemning er bygget op om.

Faciliteter

Klubben består i dag af 2 sale; en til almindelig holdtræning og en til Power- og Mobilityhold samt Open Gym. Salene har store vinduer, så der er masser af lys og luft.
Der er næsten altid kaffe på kanden, hygge i lounge-området og søde Klubben-medlemmer, der glæder sig til træne med dig.

Træning i Klubben

Vi tilbyder holdtræning gennem det meste af dagen i Klubbens 2 sale. Ikke langt fra Klubben finder den ugentlige Outdoor WOD sted. Her mødes vi i Fælledparken og fyrer den af. Der er tit over 50 deltagere, så stemningen er virkelig noget specielt. Hvis du vil træne selv, kan du gå i Open Gym, der findes i Sal 2, når der ikke er hold.

Jagtvej 217, 2100 København Ø