Velkommen

BLIV MEDLEM TIL

1. juni FOR 0 KR.

*Tilbuddet har en bindingsperiode t.o.m. 30. juni og har en mindstepris på 499 kr.

TRYK PÅ DEN BOX DU BOR TÆTTEST PÅ:

MEDLEMSBETINGELSER FOR NYE MEDLEMMER

Dette medlemskab er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 2 måneder, og kan ikke kombineres med andre konkurrencer eller tilbud.

Efter endt tilbud, kan du vælge dit medlemskab, og træne for helt ned til 429 kr./md. som er vores studiepris. Hvis du ikke foretager dig noget, overgår du automatisk til vores alle zoners medlemskab som koster 499 kr./md. De trækkes automatisk den første i hver måned via DIBS.

Opsigelsesperioden er løbende måned + 1 kalendermåned.

SÅDAN TRÆNER VI HOS ARCA

Hos Arca træner vi for en sund og stærk krop. Vi løber, hopper, skubber, løfter, trækker og klatrer. Det er naturlige bevægelser, som vi mennesker er skabt til at lave. Vi udfører squats, svinger med kettlebells og hopper på kasser, fordi det er en effektiv måde for dig at opnå de bedste resultater på indenfor både styrke, udholdenhed og fedtforbrænding.

På den måde bliver du også bedre til at klare helt almindelige og basale ting i din hverdag – vi træner nemlig for livet! Et længere, sjovere, sundere og stærkere liv. 

Du kan træne hos os, uanset om du er jægersoldat eller bedsteforælder. Alle øvelser og workouts kan skaleres, så de passer til dig. Du skal ikke have det rigtige tøj, noget særligt udstyr eller spise på en bestemt måde og din baggrund, alder og profession spiller ingen rolle. Alle kan træne hos Arca.