Salgs- og leveringsbetingelser

Opdateret pr. 17/11-2022.

Ved at acceptere disse betingelser og bekræfte din ordre, indgås også en bindende aftale med Arca ApS. Når vi har modtaget din ordre, vil du modtage en automatisk bekræftelse på den indtastede e-mail. Vi forbeholder os retten til ikke at levere det bestilte produkt, såfremt at vores lagerbeholdning ikke var korrekt på tidspunktet for ordremodtagelsen. Skulle vi ikke være i stand til at levere i henhold til aftalen, vil vi kontakte dig og give dig muligheden for at annullere din ordre. Læs venligst salgs- og leveringsbetingelser før enhver ordre på arca.dk/shop

Leverandør

Arca samarbejder med Repbasics ApS omkring behandlingen og forsendelsen af din ordre. Det er derfor også Repbasics, der skal kontaktes i forbindelse med spørgsmål til din ordre eller ved enten returnering, reklamation eller ombytning.

Kontaktoplysninger på Repbasics:

Repbasics ApS
Klostergade 56B, 1.
8000 Aarhus C
Mail: arca@repbasics.dk
Tlf: +45 2594 0959

Fortrydelsesret

Arca yder 14 dages fuld returret på alle varer. Fortryder du købet, skal Repbasics underrettes om dette og varen sendes retur senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Du har pligt til at returnere varen i samme indpakning og samme stand som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.  Se evt. “Returnering”.

Bemærk: Er varen på den ene eller den anden måde personliggjort, f.eks. med personligt tryk på varen, frafalder den 14 dages fortrydelsesret.

Reklamationsret

Når du handler ved Repbasics, har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, naturligt slid eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen af et produkt skal ske inden for rimelig tid efter fejlen/manglen ved varen opdages. Reklamerer du inden for 1-2 uger efter at fejlen/manglen er opdaget, vil det altid blive betragtet som rettidigt.
Ved reklamation eller fortrydelse sendes varen til:

Repbasics ApS
Klostergade 56B, 1.
8000 Aarhus C

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop.

Returnering

For at returnere din ordre, kan du selv printe din returlabel på nedenstående hjemmeside: https://www.gls-returns.com/#/m/repbasics

Følg venligst den vejledning og overhold de krav som fremgår ved dit køb af returlabel. Gør du brug af vores returlabel til at returnere hele eller en del af din ordre, så fratrækkes DKK 49 (DKK 99 for returordrer fra Sverige og Tyskland) fra det returnerede beløb.

Når vi har modtaget din returnering, så tjekkes det at standen på varen kan antages at være ny. Såfremt varens stand anses for værende ny, så refunderes hele beløbet. Hvis varen er taget i brug, vil du ved fortrydelse af købet kun modtage en del eller intet af købsbeløbet retur.

Vi tilbagefører beløbet til det betalingskort, der er anvendt ved køb. Vi kan ikke udbetale pengene på anden vis.

Ombytning

Ombytning af en ordre eller et produkt er gratis, såfremt, der er tale om ombytning til en anden størrelse, farve el. lign. Det er afgørende for ombytningen, at varen, der ombyttes til, kan betragtes som værende samme model som den ombyttede vare. Det er samtidig afgørende, om varen, der ombyttes til, er af samme værdi som den ombyttede vare.

Vi ombytter varen umiddelbart efter at have modtaget din returnering af varen, der ønskes ombyttet. Varen, der er returneret, skal standen være som ny. Det er ikke muligt at ombytte brugte varer.

Du kan printe en returlabel her: https://www.gls-returns.com/#/m/repbasics.

Virksomhed

https://arca.dk/shop er den officielle hjemmeside og shop for Arca ApS.
Arca ApS er stiftet efter danske lovreguleringer og registreret i Danmark som:

Arca ApS
Griffenfeldsgade 7A
2200 Aarhus C
Danmark

CVR: 31254418
Mail: arca@repbasics.dk