Fra CrossFit Copenhagen til Arca

CrossFit Copenhagen

I løbet af de sidste 12 år har CrossFit Copenhagen udviklet sig til et helt særligt træningsfællesskab. I dag kan vi stolt sige, at vi har verdens sejeste medlemmer, de mest dygtige og kompetente trænere, et helt unikt træningsprodukt og en lang række boxe, hvor sammenholdet, fællesskabet og træningsgejsten blomstrer.

Vi er kommet langt siden den første WOD blev gennemført i en slidt, nedlagt kirke på Nørrebro i København. Vi er vokset i styrke og niveau – og derfor er vi ikke længere CrossFit Copenhagen, men Arca.

Hvorfor skifte navn fra CrossFit Copenhagen til Arca?

CrossFit Copenhagen blev tilbage i 2008 startet af Klaus og Andreas. De har sammen med resten af teamet gjort sig mange tanker om det nye navn.

”Et navn er en stor ting og et navneskifte derfor noget, der afføder en kæderække af tanker og spørgsmål; Hvad sker der mon nu?

Vi er stadig 2 gamle gutter, som har et kæmpe drive for vores mission om at tilbyde så meget god træning til så mange som muligt. Vi udvider med flere boxe, flere træningsmuligheder og flere medlemmer – og skifter navn – fordi vi brænder for missionen. Ikke fordi vi er coporate eller til salg.

I dag er vi derfor langt fra den originale CrossFit-model, som er 1 box og en lille medlemskreds. Langt fra den verden, der hylder machomentalitet, store traktordæk og pumpede overarme. Hos os er træningen for det helt almindelige menneske. Ung, gammel, veltrænet, utrænet, gravid, begynder, øvet – alle kan være med.

Derfor giver et nyt navn mening for os. Arca giver mening for os. Arca er for alle vores trænere og for alle jer medlemmer, som møder op til træning i boxen hver dag, men det er også et naturligt skridt for os i vores mission for en sundere og stærkere verden.

Vi glæder os til mange år, mange træninger og mange sjove, gode timer med jer alle fremover!”

Spørgsmål om skiftet fra CrossFit Copenhagen

Kan vi deltage i Open?

Det er muligt at deltage i Open gennem videoupload af sine workouts. Det er, indrømmet, lidt mere besværligt end før, men det er muligt. Vi kommer ud med helt egne online konkurrencer, som kan fungere som en pendant til Open, for vores medlemmer.

Kan vi deltage i andre konkurrencer?

Ja – sagtens. Ligesom vores andre “lokale” konkurrencer i hver box stadig kan afholdes.

Hvad hedder træningen så?

I Arca tilbyder vi intelligent og effektiv træning træning på små hold, præcis som vi altid har gjort. Vores træning er funktionel træning.

Hvorfor ikke CrossFit mere?

Vi har i de sidste 12 år bevæget os længere og længere væk fra grundtanken med CrossFit. Nu er vi dér, hvor det giver mening at løsrive sig og bygge vores eget brand inden for funktionel træning.

Hvordan kommer en Arca træning til at se ud/forløbe?

Præcis som en time i dag. 55 minutters time, hvor vi typisk har en a del med styrke/skill samt en workout og evt en c-del.

Er standarderne de samme som før?

Ja.

Kan vi stadig bruge vores CFC medlemskort?

Ja. Du kan hente dit nye medlemskort fra den 30. marts i receptionen. Indtil du har hentet det nye, kan du bruge dit gamle cfc-medlemskort

Kan vi stadigvæk bruge Crossfit lingo?

AMRAP, WOD, EMOM ect. kan vi fortsat bruge.

Hvad er forskellen fra før?

Den eneste forskel er, at vi tager ejerskab over vores kerneprodukt, som er noget vi har brugt årevis på at udvikle. Træningen, stemningen og fællesskabet forbliver det samme. CrossFit er varemærkeregistreret funktionel træning, hvor Arca er en tilsvarende variant.

Men hvad ER det nye?

Vi definerer blot det vi allerede har, på ny. Vi adskiller os på flere parametre fra andre CrossFit boxe og fitnesskæder. Det er den samme gode træning, blot under et andet navn.

Beholder min box sit navn?

Ja!

Hvilke typer af hold vil der være i fremtiden?

De samme som i dag; WOD, Endurance, Power, Vægtløftning, Gymnastics, Mobility, Moms, Opstart og Øvet.

Vil du prøve træningen ved Arca?

Træningen ved Arca er både for unge, gamle, trænede og utrænede. Dit udgangspunkt er ikke så vigtigt, bare du har ønsket om at blive sundere og stærkere. Vi tilpasser træningen, så den passer til dit niveau.

Vil du være medlem, så kan du finde et godt starttilbud her.