I april er månedens fokus snatch på WOD. Både snatch med vægtstang, DB og KB er i fokus og vi vil gennem hele måneden forsøge at gøre dig bedre til denne særlige bevægelse. Herunder kan du se en video om månedens fokus, som viser, hvordan du kan blive bedre til at snatche med vægtstang i Open Gym. Start med den første progression og arbejd dig igennem øvelserne enten inden eller efter dit WOD-hold for lidt ekstra træning.

 

Snatch vil være på programmet som styrke/skill-element i A-delen og som en del af de workouts, I kommer til at knokle og svede jer igennem.

Snatch er en teknisk svær øvelse, hvor vi får udfordret særligt koordination, timing og styrke, imens vi træner. Udover det er det bare en ret fed følelse at kunne flytte en masse kilo fra gulvet til over hovedet i en flydende bevægelse.

Snatch kræver mod ved de tungere vægte og udholdenhed når der skal sættes flere gentagelser sammen. Vores dygtige trænere er der dog til at støtte og guide jer igennem alle de gode WODs med snatches og vil gøre alt hvad de kan, for at du får en PR i hus i april.

For at teste jeres kapacitet og fremgang med snatch tester vi i dag, d. 2. april, det nedenstående program og vi gennemfører programmet igen søndag d. 28. april på WOD. Testdagene vil altid være markeret med “TESTDAY” i toppen af programmet inde i Arca-appen.

TestDay Program

A. EMOM 12
1 Snatch

B. New Arca Benchmark Workout
“The Pretender”
AMRAP 10
10 Snatch @50/35
10 Burpees
10 V-ups

C. AMRAP 6
26 KB Snatch @24/16
26 Air Squats

Denne workout vil som altid kunne skaleres og vores dygtige trænere skal nok hjælpe jer hele vejen igennem, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en mægtig god oplevelse med programmet og månedens fokus i april.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot arbejder lidt mere med snatch end normalt. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens fokus eller WOD-programmet, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller skriv til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Nyd de udfordrende træninger og husk at alle der vil, kan blive gode til at snatche!