I maj er månedens fokus jump rope på WOD. Det betyder at vi kommer til at arbejde med en masse forskellige øvelser med et sjippetov. Vi kommer til at lave single unders, double unders, crossovers og reverse single unders. Forståelsen af hvordan man skal bevæge sin krop i forhold til et andet objekt kræver koordination og bevægelsesforståelse. Sjipning er derfor overførbart til mange af de øvelser vi ofte laver på WOD. Vi vil gennem hele maj-måned forsøge at gøre dig bedre med et sjippetov, uanset hvad dit niveau måtte være. Hvis du gerne vil forøge dine chancer for at blive rigtig god med et sjippetov i maj, så hop ind på vores shop og køb dig selv et af de to lækre sjippetove, som vi har tilgængelige i flere forskellige flotte farver:

Sjippetov til nybegynderen

Sjippetov til den øvede

Nedenunder kan du se en video om månedens fokus, som viser, hvordan du kan blive bedre til at sjippe i Open Gym. Følg guiden og brug gerne noget tid på din sjipning før eller ofte dit WOD-hold, så bliver du hurtigt bedre.

 

Jump rope øvelser vil være på programmet som del af mange af de workouts, I kommer til at knokle og svede jer igennem.

Sjipning er teknisk svært. Vi får udfordret særligt koordination, timing og udholdenhed, imens vi træner og det er fedt! Udover det er det bare en ret fed følelse at få sine første double unders i hus eller knække koden til crossovers. Det ser jo også bare ret så blæret ud, når man kan sætte flere reps sammen af de svære øvelser, så det giver jo bare rigtig god mening at træne det.

Vi ved godt sjipning (og særligt double unders) kan være mægtig frustrerende og man kan få lyst til at kyle sjippetovet lang pokker i vold, når det ikke går helt, som man håbede på. Vores søde, tålmodige trænere er der dog til at støtte og hjælpe jer gennem alle de gode WODs med sjippetovet og vil gøre alt hvad de kan, for at du bevarer roen og gåpåmodet, så du kan få en rigtig god oplevelse med månedens fokus.

For at teste jeres kapacitet og fremgang med sjippetovet lavede vi, d. 1. maj, det nedenstående program og vi gennemfører programmet igen torsdag d. 30. maj på WOD. Testdagene vil altid være markeret med “TEST DAY” i toppen af programmet inde i Arca-appen.

Test Day Program

Focus of the month: Jump rope

A) Deadlift
10-10-10-10

B) New Arca Benchmark workout
“Jump around”
For time
5 Wall walks
30 Air squats
100 Single unders
5 Wall walks
30 Air squats
100 Crossovers
5 Wall walks
30 Air squats
100 Reverse single unders
5 Wall walks
30 Air squats
100 Double unders
TC: 16 min

Note: Relax your shoulders

Denne workout vil som altid kunne skaleres og vores dygtige trænere skal nok hjælpe jer hele vejen igennem, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en mægtig god oplevelse med programmet og månedens fokus i maj.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot arbejder lidt mere med sjippetovet end normalt. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens fokus eller WOD-programmet, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller skriv til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Nyd de udfordrende træninger og husk at det er umuligt ikke at blive bedre, hvis man øver sig!