Januar var fyldt med en masse arbejde på hænderne i form af HSW og HSPU og det var fedt! Nu er februar i gang og et nyt fokus banker på boxenes hoveddøre.

I februar er månedens fokus på pistol squats, både i workouts i B/C-delen med fart på og som styrkeelement med lidt mere ro på i A-delen på WOD. Pistol squats vil være på programmet i alt 12 gange i løbet af februar. Udover det vil fokus i A-delen på WOD være på ét-bens styrke for at forbedre jeres evne og kapacitet til at lave pistol squats.

Pistol squats er en forholdsvis svær gymnastisk underkropsøvelse, hvor vi får udfordret både balance, smidighed og styrke, imens vi træner. Udover det er det bare en ret fed følelse at kunne lave flotte squats på ét ben.

Pistol squats kræver en vis mængde mobilitet, styrke og udholdenhed for at kunne sætte flere gentagelser hurtigt sammen. Vores dedikerede trænere er der dog til at støtte og guide jer igennem alle de gode WODs med pistol squats.

For at teste jeres kapacitet og fremgang med pistol squats gennemfører vi i morgen, d. 2. februar, det nedenstående program og vi gennemfører programmet igen onsdag d. 28. februar på WOD. Testdagene vil altid være markeret med “TESTDAY” i toppen af programmet.

Hvis ikke du har mulighed for at komme på WOD i morgen for at få testet dit udgangspunkt til testdagen, så forsøg dig med programmet i Open Gym – vi garanterer en god, svedig træning! Du behøver kun en pull-up bar, en dumbbell og din egen krop for at teste dig i B1- og B2-delen af testprogrammet.

TestDay Program

A) Bench press
5-5-5-5-5
TC: 13 min

B1) AMRAP 2
Pistols

– 2 min rest –

B2) AMRAP 13
5 Chest to bar pullups
10 DB snatch @20/15
15 Pistols

Denne workout vil som altid kunne skaleres og vores dygtige trænere skal nok hjælpe jer hele vejen igennem, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en mægtig god oplevelse med programmet og månedens fokus.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot arbejder lidt mere på ét ben end normalt. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens fokus eller WOD-programmet, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller skriv til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Nyd træningerne og de ømme ben i februar!