Godt nytår til alle jer fabelagtige medlemmer!

December, som var fyldt med fantastiske rope climbs, er forbi og nu er vi i den første gode måned af 2024, nemlig januar.
I januar er månedens fokus på handstand walk (HSW) og handstand push-ups (HSPU), både i workouts og som styrkeelement i A-delen på WOD-holdene.

HSW og HSPU er begge svære men også rigtig gode øvelser, hvor vi får udfordret både balance, koordination og styrke, imens vi træner. Udover det er det også bare ret så blæret at kunne gå på hænderne og lave push-ups med hovedet nedad.
HSW og HSPU kræver teknik, koordination og en vis mængde styrke og udholdenhed for at kunne sætte flere gentagelser sammen. Det kan også være en smule skræmmende at holde hele sin kropsvægt på hænderne, men vores dygtige trænere er der til at støtte og guide jer igennem alle de gode WODs i januar.

For at teste jeres kapacitet og fremgang med HSW og HSPU gennemførte vi i går (2. januar) det nedenstående program og vi gennemfører programmet igen i slutningen af januar på WOD. Testdagene vil altid være markeret med “TESTDAY” i toppen af programmet. Hvis ikke du var på WOD i går for at få testet dit udgangspunkt til testdagen, så forsøg dig med programmet i Open Gym! Du behøver kun din egen krop, en KB og evt. en abmat eller to til HSPU, og så er du klar til test-programmet.

TestDay Program

A) 15 min to work and test HS walk on different levels.
Complete in the following order:
Lvl 1: 4-10 wall walks
Lvl 2: 10-30 sec HS hold on wall
Lvl 3: Max effort freestanding HS hold
Lvl 4: HS walk towards wall
Lvl 5: 2 min max HS walk in a 7,5 m lane

B) 5 min to test 1 max effort strict HSPU

C) AMRAP 10
10 V-ups
10 HSPU
10 KB Swings @32/24

Denne workout vil som altid kunne skaleres og vores dygtige trænere skal nok hjælpe jer hele vejen igennem, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en kanon fed oplevelse med programmet og månedens fokus.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot arbejder lidt mere på hænderne end normalt. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens fokus eller WOD-programmet så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller skriv til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Nyd tiden på hænderne – vi ønsker jer alle et top fedt træningsår i 2024!