App’en

I får nye features i Arca app’en! De vil være tilgængelige i løbet af marts måned, afhængigt af AppStores godkendelse.
Om du har en IOS eller Android styresystem, kan du snart under “Boxe” se afstanden fra dig til alle vores Arca boxe under “via alt”. Under “tættest på dig”, vil du lynhurtigt kunne danne dig et overblik over, hvor den tætteste Arca box er på dig.

Du kan tilmed trykke på det lille ikon til højre for den ønskede box og blive dirigeret direkte til burpees og boxjumps- smart! 🙂

Du kan snart integrere Google Calendar i din Arca app uanset styresystemet, sådan at det ikke kun behøver at være telefonens egen kalender, som du er tvunget til at bruge.
Du kan automatisk slå denne feature til ved at trykke på tandhjulet i din app og slå “save bookings in Calendar” til.

Community

Om man er tilmeldt i “Open” eller bare er helt vild med at lave funktionel fitness for tid, så håber vi at du oplever et fantastisk community ude i netop DIN box i marts måned!
I Arca faciliterer vi rammerne omkring et helt unikt fællesskab, hvor man tværs af landegrænser kan få lov at teste sin fitness. Den sidste Open workout (24.3) kan du tilmelde dig via app’en i Klubben, Smedjen, Lageret, Højen, Værkstedet, Garagen, Trykkeriet, Kogeriet, Posthuset, Bazaren, Omstillingen, Spartan, Centralen og Kirken mellem d.15-17/3. God fornøjelse!

Ydermere er vi i fuld gang med at få stablet en konkurrence på benene for alle medlemmer i Arca – det bliver hammer fedt! Konkurrencen løber af stablen til sommer og vi lover at det ikke går stille for sig. I kommer til at høre meget mere omkring dette, i takt med at vi nærmer os lidt varmere grader.

Bødekassen

I seje medlemmer booker ivrigt hold, og ventelisten til dagens naturlige fix kan derfor være lang.

Vi har et mål om, at så mange som muligt skal kunne træne hos Arca, og her hjælper vores bødekasse os lidt på vej.

Du møder selvfølgelig op til alle de hold, du booker – så blot til info, får bødekassen nye satser: fra 1. april er beløbet 59 kr. for ikke at møde op til et booket hold.

Vi hører jeres bønner og har smidt endnu flere hold på holdplanen! I januar måned havde vi cirka 840 hold om ugen i København – nu har vi altså over 920 afholdte hold hver eneste uge. Det er skønt at se jer give den gas!