Dit medlemskab er aktivt fra 1. juni

Fra 1. juni tilbyder vi igen træning – og vi glæder os til at se dig tilbage. Fra fredag d. 22. maj kan du booke dine første hold og WOD-kalenderen er også allerede at finde i bookingappen. 

Du træner gratis hele juni

Dit medlemskab har været i bero siden d. 12. marts. Pr. 1. juni overgår du automatisk til et aktivt medlemskab, så du kan booke og fremmøde dig hold, som du plejer.
Vi har ikke trukket kontingent for april og maj. Og gør det heller ikke for juni. Vi giver nemlig de første 10 dage af juni helt gratis, hvis du ikke forlænger din bero. 

Da du har et tilgode fra betalingen i marts, trækker vi ingen betaling juni – og på den måde går det hele op.

Har du et årsmedlemskab forlænger vi det også med 10 ekstra dage, hvis du ikke forlænger din bero. Dit årskort er i forvejen forlænget med den periode, vi har været ned fra. 12. marts til 1. juni.

Vil du forlænge din bero?

Du kan sagtens forlænge din beroperiode, hvis du foretrækker at være i bero indtil vi kan åbne for vores boxe igen. Du skal blot udfylde formularen her:

Hvis du hen over sommeren ønsker at ophæve din bero, så kan du kvit og frit gøre det. Det samme gælder, hvis du får brug for at berosætte dit aktive medlemskab for en periode. Vi har gjort det gratis at sætte dit medlemskab i bero, indtil vi kan åbne vores boxe igen.

Hvis du forlænger din bero, vil vi modregne dagene fra marts, som du har til gode, fra din første kontingenttrækning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til ovenstående – eller noget helt andet omkring dit medlemskab eller din træning hos os.