Dit medlemskab er i bero under lock down

Det føles som uendeligheder siden, vi lukkede alle boxe og sendte dig og alle andre medlemmer og trænere hjem. Vi tog beslutningen allerede den 12. marts før regeringens egentlige forbud mod at holde træningscentre åbne.

Dit medlemskab har derfor været i bero siden d. 12. marts – og er det fortsat, indtil vi kan åbne igen. Vi ved, det kan være kringlet at finde rundt i kontingent, bero og betalinger. Vi håber, følgende afklarer det:

Hvornår skal jeg betale?

Den 1. marts betalte du fuldt kontingent for hele marts. Du har derfor kontingent svarende til perioden 12.-31. marts til gode. Det beløb modregner vi din næste fulde kontingenttrækning.

Trækningen d. 1. april vil alene indeholde eventuelle bøder, tidligere gæld samt årskortbeløb i fald, du har tegnet et års-medlemskab i løbet af marts. 

Vi forventer at kunne åbne igen d. 11. maj. 
Den 1. maj trækker vi kontingent for 11.- 31. maj. Vi modregner selvfølgelig det beløb, du har til gode fra betalingen i marts. På den måde går det hele op.
Hvis heldet er med os – og resten af den covid-19-ramte verden – håber vi, at kunne åbne for træning inden d. 10. maj. Måske udendørs – og måske på små hold. Vi ser tiden an og er klar med kreative løsninger, så vi kan holde os sunde og stærke.