Hos Arca & [jo:ga] arbejder vi hver eneste dag for en sundere og stærkere verden ved at tilbyde sjov og sveddryppende træning med fokus på fællesskabet ved holdtræning. 

Fra hovedkontoret på Nørrebro i København styrer vi den daglige drift med alt, hvad det indebærer. Vi er et ungt, ambitiøst team, der ofte tegner uden for stregerne; stemningen er uformel, vi griner hen over frokosten, planlægger fællestræninger, og bliver der varslet om en fredagsøl, er vi ikke afvisende. Lige nu har den administrative del af kontoret, der beskæftiger sig med medlemsadministration og kundeservice, travlt. Derfor mangler vi en ny person til teamet og vi håber, det er lige netop dig.

 

Det her bliver dine opgaver:

Kundeservice samt medlemskontakt på mail og sociale medier samt administration; herunder indsigt og kontrol af betalinger, medlemskaber osv. i vores medlemssystemer samt lignende opgaver af ren administrativ karakter. Du får ansvaret for egne opgaver inden for medlemsservice.

Derfor skal du kunne tænke- og arbejde selvstændigt og være i stand til at træffe beslutninger, der gavner det enkelte medlem. Dit servicegen er stort og din iver efter at løse og forbedre medlemmernes oplevelse med alt uden om deres træning ligeså. Rutineprægede arbejdsopgaver skræmmer dig ikke. Du ser dig selv som struktureret og kan arbejde detaljeorienteret og grundigt.

 

Du kan forvente at få: 

– En spændende arbejdsplads hvor vi altid prøver at løbe hurtigere end alle andre.

– Et fedt team af stærke og ambitiøse kollegaer.

– En rolle i en lille enhed, der håndterer alt kundeservice på tværs af Arca og [jo:ga]

– En hverdag med masser af medbestemmelse og selvstændighed

– En følelse af at bidrage med noget værdifuldt til verden omkring dig. 

– Gratis træning og løn efter kvalifikationer 

 

Ansættelsesforhold

Vi forventer, at du kan arbejde 30-37 timer om ugen,

Du bliver en del af administrationen og kommer til at sidde på vores kontor på Nørrebro i København sammen med resten af teamet i både Arca og [jo:ga].

Løn efter aftale.

 

Vi modtager ansøgninger frem til d. 1.december 2022 og ansættelse finder sted hurtigst muligt. Jobsamtaler finder sted løbende.

Ansøgning og CV kan sendes til emil@arca.dk