Månedens fokus vil være på Barbell Clean.

Barbell cleans er en grundlæggende bevægelse på grund af dens sammensatte natur. Øvelsen retter sig mod de største muskler i underkroppen, herunder balder, baglår og lår, mens den også stiller krav til musklerne i overkroppen såsom skuldre, øvre ryg og arme.

Desuden kræver cleans en betydelig mængde koordination, balance og stabilitet, hvilket gør den til en fremragende funktionel træningsøvelse. Et clean er en kombination af et dødløft, et træk og en front squat, som aktiverer mange muskelgrupper og kan derfor skabe styrkefremgang i flere andre forskellige øvelser.

Cleans kan modificeres for at imødekomme niveauet hos medlemmer på alle niveauer, fra begyndere til erfarne vægtløftere, hvilket gør den til en god, alsidig øvelse til forbedring af styrke, kraft og kondition.

For at teste bevægelsen gennemføres det nedenstående program i starten (2. maj) og slutningen af maj (28. maj).

A. EMOM 15
1 Clean

 B. “This is the new shit”
3 rounds for time
20 burpees
20 pullups
20 power cleans 60/40
TC: 15 min

Workouten vil som altid kunne skaleres og trænerne skal nok hjælpe jer igennem hele vejen, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot skruer lidt op for træningsvolumen med en vægtstang.

Enjoy!