Som det ser ud lige nu, ændrer retningslinjerne sig fra d. 1. august, så vi skifter fra at skulle se hvert enkelt coronapas til i stedet at indføre stikprøvekontrol. Det betyder, at du selvfølgelig stadig skal testes retmæssigt, så det er sikkert for alle at komme til træning, men også at du ikke behøver at fremvise passet – medmindre dit hold bliver udvalgt til stikprøve.

Husk, at det for trænerne stadig er en svær situation at skulle spørge om coronapas. Derfor forventer vi, at I fortsat husker at blive testet, så trænerne ikke skal stå i en situation, hvor de skal sende nogle hjem fra et hold.

Ændringerne betyder, at Open Gym kan åbne i alle boxe igen – det er så fedt! Det er muligt, fordi der sammen med lempelsen til stikprøvekontrol, ikke længere er krav om bemanding. I stedet bliver det muligt at komme og træne på egen hånd – uden booking af OG. Back to normal synes lige pludselig at være lige om hjørnet.

Er du i bero, og vil du gerne i gang med at træne igen, skal du bare følge dette link og læse under ‘Aktiver dit medlemskab’ – vi glæder os til at se dig igen!


Opsummeret betyder alt dette at: 

  • Open Gym åbner i alle boxe fra d. 1. august

  • Der indføres stikprøvekontrol af coronapas – både i Open Gym og på hold. Du skal derfor fortsat kunne vise et coronapas, hvis du bliver spurgt af træneren.

  • Receptionerne åbner igen fra 1. august. Receptionisterne har været coronapas-tjekkere, så derfor har de været lukket. Du kan se åbningstiderne på hjemmesiden under hver box.

  • Har du ikke et medlemskort, og passer receptionernes åbningstider dig ikke, kan du få tilsendt medlemskortet til din adresse. Du følger blot dette link og læser under ‘Få tilsendt dit medlemskort’.

  • Afstandskravene skal fortsat overholdes i Open Gym, så sørg for aldrig at være flere end det, der er skiltet.

  • Sørg for at få udstyret godt afsprittet – og ellers er det bare god fornøjelse! 

 

Sker der en negativ udvikling i smittetallene, og kommer der igen flere restriktioner, må vi naturligvis indordne os efter dette, men vi håber på det bedste!