Vil du være med til at gøre verden sundere og stærkere?

Arca skaber en sundere og stærkere verden. Vi udfordrer den gængse forståelse af “motion”. Den, hvor træningslivet er en kamp og ikke en glæde, en ensom affære og ikke en fælles indsats. Vi motiveres af den gode oplevelse og din krops kunnen frem for dens æstetiske udtryk.

Det er populært. Og vi vokser! I dag har vi 28 træningscentre i Danmark og Tyskland. Fordi vi tilbyder et helt særligt produkt – og fordi vi er et ambitiøst team, der arbejder lige så hårdt, som vi træner.

Derfor søger vi lige nu trænere til vores team!

Om stillingen

Vi laver funktionel træning på små hold (8-20 deltagere). Som træner i Arca står du for undervisning på disse. Din rolle er afgørende for medlemmernes oplevelse til hver eneste træning. Du skal guide, heppe, rådgive og opmuntre vores medlemmer gennem workouts, styrketræning og gode playlister.

Vi sætter en ære i at skabe et træningsmiljø, der omfavner motionisten i bred forstand og også udfordrer de mere dedikerede medlemmer. Hos os skal træning være udfordrende, men først og fremmest sjovt! Som træner skal du give bevægelseslære og træningsglæde videre til alle vores medlemmer. Programmerne og undervisningsstandarder får du af os —resten er op til dig og din musiksmag.

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring, kender og forstår de fundamentale bevægelser i funktionel træning. Erfaring med at undervise er en stor fordel, men intet krav.

Du behøver ikke at kunne dødløfte 200 kg. eller lave muscle ups, men du skal brænde for at formidle og dygtiggøre vores medlemmer. Og så skal du have lyst til at blive en del af vores fantastiske team i Arca.

Vi tilbyder

Du kommer til at bidrage med noget værdifuldt til verden omkring dig og bliver en del af et team med gode (og stærke) kollegaer, som vægter et godt socialt arbejdsmiljø højt.

Vi kan tilbyde alt mellem 20-28 timer og har du særlige ønsker om timer og arbejdssted på tværs af vores centre, efterkommer vi det så godt, vi kan. Du får desuden mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for træningsforståelse samt inden for undervisning og formidling.

Finder du jobbet interessant, så send en motiveret ansøgning til Sophie Eierdal på se@arca.dk