Vi øger kapaciteten! 

Covid-19 influerer stadig vores (trænings)liv! Derfor ser vores træning anderledes ud end vanligt.

Vi oplever, at både trænere og medlemmer er gode til at overholde hver eneste retningslinje og bakker op om de forholdsregler, vi er nødsaget til at tage; fra træning i afmærkede firkanter til afspritning.

Flere på hold

Antallet af deltagere på hvert hold satte vi efter forsigtighedsprincippet i forbindelse med genåbning. Nu har vi mulighed for at øge kapaciteten. Uden at gå på kompromis med sikkehed og retningslinjer. 

Så vi skruer op for deltagerantallet!

På hold og i sale, hvor der er plads til flere deltagere, maksimerer vi antallet af pladser. Vi overholder naturligvis stadig afstandskravene som foreskrevet af myndighederne.

Ændringen træder i kraft i løbet af mandag d. 7. september. Har du allerede nu booket plads på hold derefter, så hold øje med bookingappen. Det kan være, du er rykket fra venteliste til plads på holdet!

Slut med booking i Open Gym

Samtidighed med ændringen i holdkapaciteten, skruer vi også op for pladserne i OG. Også her har vi mulighed for, at flere kan træne på samme tid, end begrænsningerne tillader lige nu.

Du kan finde deltagerantallet i hvert OG herunder, samt under hver “box” i appen.

Endelig fjerner vi kravet om, at din træning i OG skal bookes på forhånd. Du kan derfor møde op i OG og træne, lige når det passer dig! 

Vores statistikker, for alle Open Gyms de sidste måneder, viser at det er meget få boxe og i meget få tidsrum, der har været fuldt booket. Ved at fjerne bookingkravet, muliggør vi også et bedre flow af jer der træner fordelt over hele dagen. På den måde undgår vi, at alle kommer og går samtidig og du derved krydser flere end ønsket på vej ind og ud af boxen.

Det maksimale antal deltagere skal stadig overholdes. Møder du op til et fuldt OG, må du derfor vente til der er plads eller suse videre til en anden box. Vi vil løbende føre kontrol med deltagerantallet i alle OG´s.

Fremmød dig til OG

Du kan ikke fremmøde dig i kortlæseren ved indgangen, men skal fremover swipe dit medlemskort i fremmødeterminalen, inden du hopper i OG. Så kan vi tracke, hvor mange OG-gængere, vi har. Og du får din OG-træning til tælle med i din træningshistorik. Når dit kort er kørt igennem maskinen, er du automatisk fremmødt OG. Du skal altså IKKE trykke på selve terminalens display.

Denne funktion virker fra tirsdag d. 8. september.

God fornøjelse med træningen!

Kapacitet i Open Gym

København / Maksimum deltagere

Bazaren 12

Boxen 8

Centralen 12

Fabrikken 15

Garagen 6

Højen 10

Kirken 15

Klubben 8

Kogeriet 4

Krydsfeltet 15

Lageret 12

Omstillingen 6

Omstillingen sal 2 12

Posthuset OG 5

Posthuset sal 2 9

Skjulet 15

Smedjen 20

Smedjen sal 2 10

Trykkeriet 25

Værkstedet OG 5

Værkstedet sal 2 12

Jylland

Kornlageret 26

Snedkeriet 30

Spartan 26

Mejeriet 30

Spinderiet 20

Maskineriet 30

Fyn

Løfteriet – kondi 10

Løfteriet – styrke 20

Banken 10

Kompagniet 20