Hvem er vi?
Hos Arca arbejder vi hver eneste dag for en sundere og stærkere verden ved at tilbyde sjov og sveddryppende træning med fokus på fællesskabet ved holdtræning. Med 25 boxe (centre) i Danmark og tre i Tyskland er der knald på, og fra hovedkontoret på Nørrebro i København styrer vi den daglige drift med alt, hvad det indebærer. 

 Vi er et ungt, ambitiøst team, der ofte tegner uden for stregerne; stemningen er uformel, vi griner hen over frokosten, planlægger fællestræninger, og bliver der varslet om en fredagsøl, er vi ikke afvisende. Nu mangler vi en ny person til teamet på hovedkontoret, og vi håber, det er lige netop dig.

 

Kan du sætte flueben ved følgende?
Vi leder efter den helt rette til at løfte opgaven som holdplanlægger for Arcas københavnske boxe. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, og at du kan bibeholde overblikket – også når der er travlt og mange ting at holde styr på. Med 130 trænere – bare i København – er det til tider lidt af et puslespil at få holdplanen for de forskellige lokationer til at gå op i en højere enhed. 

Som holdplanlægger vil du møde en del rutineprægede arbejdsopgaver, der skal udføres på daglig/ugentlig basis, men dertil også en lang række ad hoc-opgaver i forhold til trænerkontakt, optimering af holdplanen osv. Du trives med at have mange bolde i luften og finder tilfredsstillelse i at være et skridt foran.

Derudover vægter vi, at du trives på en arbejdsplads med højt til loftet, og at du ønsker at være en del af et ungt og dynamisk team. Du kan identificere dig med Arcas værdier, hvor medlemmerne træner for at opleve alt det, kroppen kan, og for at mødes i et givende træningsfællesskab.

Som gevinst får du et job med rig mulighed for at lære nyt og udvikle dig. Arbejdsopgaverne indebærer blandt andet: 

  • Vagtplanlægning til trænere

  • Holdplan til medlemmerne og løbende optimering af denne

  • Kontakt med trænere og håndtering af diverse henvendelser i både vores interne system og på Facebook

  • Optimering af holdplan

  • Sammensætte ugentlige rapporter med data for Arca Danmark og Tyskland

  • Kontakt med Box Managere i resten af Danmark

Ansættelsesforhold
Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn-og ansættelsesvilkår efter aftale. Opstart hurtigst muligt.

Send din ansøgning + CV til emil@arca.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!