Xmas Battle is here!

Julestemning, workouts og præmieregn for enden. Hold december med os, din yndlingsmakker og dine træningsvenner i boxen!

Den 24. november starter vores med julede battle med offentliggørelsen af den første ud af fire workouts, der skal gennemføres gennem slutningen af november og december måned. Vi skyder nemlig Xmas Battle i gang præcis en måned før juleaften – og det eneste vi ønsker os, er at du vil være med.

Hvad er Xmas Battle?
Xmas Battle er en topersoners holdkonkurrence, hvor der kan deltages med en træningsmakker af valgfrit køn. Hver workout der offentliggøres vil have en RX, intermediate og scaled version, og holdet bestemmer for hver workout, hvilken version de vil udføre.

For hver offentliggjort workout vil der være en workoutvideo og et scorecard, hvor sidstnævnte indeholder detaljeret information vedrørende øvelsesstandarder, workoutversioner, regler, forklaring af scoring mm.

De fire workouts i Xmas Battle kan udføres i Open Gym. I udvalgte boxe vil der være lokale events, hvor hold kan mødes og lave workouten sammen. Man deltager til sådan et event ved at tilmelde sig holdet “Xmas Battle” i booking appen. Dato og tidspunkt for offentliggørelse og deadline af de fire workouts er som følger:

Offentliggørelse Deadline 
Workout 1 Onsdag d. 24/11 kl. 10.00 Søndag d. 28/11 kl. 22.00
Workout 2 Onsdag d. 1/12 kl. 10.00 Søndag d. 5/12 kl. 22.00
Workout 3 Onsdag d. 8/12 kl. 10.00 Søndag d. 12/12 kl. 22.00
Workout 4 Onsdag d. 15/12 kl. 10.00 Søndag d. 19/12 kl. 22.00

 

Hvad skal jeg gøre for at tilmelde mig?

  1. Du skal finde en træningskammerat at deltage med. Hvis du gerne vil deltage, men mangler en træningsmakker, så anbefaler vi, at du bruger FaceBook gruppen for din lokale box. Skriv i et opslag, at du mangler en træningsmakker at deltage med. Community manageren fra boxen vil hjælpe med at finde dig en makker.
  2. I skal tilmelde jer via Competition Corner.
  3. Følg med på Instagram, hvor der løbende vil blive lagt information op vedr. Xmas Battle. Efter tilmelding vil du modtage en email, når der offentliggøres en workout. Husk at læse hvert scorecard grundigt for relevant information.

 

I siger, at alle kan deltage. kan det virkeligt passe?

Ja! Vi bestræber os på at lave workout versioner, der passer til størstedelen af vores medlemmer. Det er langt fra alle der vil kunne lave hver af de fire workouts RX, men så vælger man bare intermediate eller scaled. 

 

Skal vi filme vores workouts og uploade en video sammen med resultatet?

Top 5 i hver workout vil blive pålagt at uploade en video af deres udførsel. I videoen er det vigtigt at man kan se, at øvelsesstandarderne bliver fulgt. Derudover vil der laves stikprøver, hvor det udvalgte team vil blive pålagt at uploade en video af udførsel. Vi anbefaler derfor, at man filmer sine Xmas Battle workouts.

 

Hvilken app skal jeg bruge til at filme?

Vi har lavet et samarbejde med WODProof appen. Xmas Battle vil være integreret i appen under deres liste af konkurrencer. Hver workout vil være tilgængelig i det rigtige format, og man kan via appen intuitivt filme sin udførsel. Vi anbefaler at man downloader WODProof appen. Man kan også filme med sin almindelige kamera app, men i så fald skal man kunne se uret i kameraets frame sammen med øvelserne. I WODProof appen er uret integreret i skærmbilledet. 

 

Man kan deltage som MM/FF eller MF, hvordan fungerer det?

Det er korrekt. Der er valgfri kønssammensætning. I de programmerede workouts vil der være en herrevægt og en kvindevægt. Eksempelvis et hold bestående af to kvinder vil begge deltagere benytte kvindevægten, hvorimod et hold bestående af en kvinde og en mand vil deltagerne skulle køre forskellig vægt. Dermed skulle forskelle i styrke blive udlignet, og alle hold kan altså konkurrere mod hinanden på det samme leaderboard.