Oktober er forbi og nu står der november i WOD-kalenderen. Dejligt!
I november er månedens fokus på
 squats, både i workouts med fuld fart på men også som styrkeelement i vores kære A-del på WOD.

Squats er, sammen med dødløft, formentlig den mest anvendelige øvelse i funktionel træning. Squats er kendetegnet af at være en knædominant bevægelse, som kan udføres med kropsvægt alene, med odd objects, dumbbells, kettlebells eller vægtstænger. Squats har overførbarhed til stort set alle bevægelser, man kan komme i tanke om og selvom lår og baller er primære muskelgrupper, så involverer squats stort set samtlige andre muskelgrupper i ben og overkrop, hvilket jo er super fedt.

For at teste jeres kapacitet og fremgang med squats gennemfører vi nedenstående program i starten og i slutningen af november på WOD. Testdagene er torsdag d. 2. november, altså i morgen, og tirsdag d. 28. november. Testdagene vil altid være markeret med “TESTDAY” i toppen af programmet. Hvis ikke du har mulighed for at være med i morgen for at få testet dit udgangspunkt, så forsøg dig med programmet i Open Gym! Du behøver kun en vægtstang og et rack, så er du klar til test-programmet:


A. 15 min to find 2RM back squat

B. New Arca Benchmark
“Hangar 18”

18 Burpees
18 OH squats @40/30
18 Burpees
18 Front squats @50/35
18 Burpees
18 Back squats from ground @60/40
18 Burpees
TC: 14 min


Denne workout vil som altid kunne skaleres og vores dygtige trænere skal nok hjælpe jer hele vejen igennem, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en fed oplevelse med programmet og månedens fokus.

 

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot flytter lidt flere kilo med benene end normalt på WOD-programmet. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens fokus eller WOD-programmet helt generelt, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller skriv til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Nyd din træning – vi ses på holdene!