Månedens fokus på WOD vil være på øvelser med dumbbells.

Dumbbells (DBs) er ligesom kettlebells et glimrende redskab i funktionel træning, både som substitut for en vægtstang eller ved øvelser, man kun kan lave med DBs. Antallet af øvelser med DBs er utallige og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

DBs kræver større fokus på balance sammenlignet med vægtstangsøvelser og oftest vil øvelser være hårdere med DBs, selvom vægten måske totalt set er lavere. Vi træner hyppigt med DBs på næsten alle holdtyper og derfor giver det ekstra god mening at blive bedre til at bevæge os med DBs.

For at teste jeres kapacitet og fremgang med DBs gennemfører vi nedenstående program i starten og i slutningen af oktober på WOD. Testdagene er mandag d. 2. oktober, altså i dag, og lørdag d. 28. oktober. Testdagene vil altid være markeret med “TESTDAY” i toppen af programmet. Hvis ikke du kan nå at være med i dag for at få testet dit udgangspunkt, så forsøg dig med programmet i Open Gym – du behøver kun et sæt håndvægte, en box, et sjippetov og evt. en abmat eller to til handstand push-ups (HSPU).

 A) 4 min max effort Farmer step ups @2×15/10 + 24/20” 

– 4 min rest –

B) AMRAP 4
DB Snatch @20/15 

– 4 min rest –

C) New Arca Benchmark
“Whiplash”
5 Rounds for time
50 Double unders
15 HSPU
15 DB Squat cleans @2×20/15
15 Devils press @2×20/15
TC: 20 min

Denne workout vil som altid kunne skaleres og vores dygtige trænere skal nok hjælpe jer hele vejen igennem, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en fed oplevelse med programmet og månedens fokus.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot skruer lidt op for antallet af dage med dumbbells på WOD-programmet. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens program, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller du kan skrive til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Hav det sjovt med din træning og nyd håndvægtene!