Månedens fokus vil være på pres-bevægelser.

Pres-bevægelser, altså bevægelser hvor vægt flyttes væk fra kroppen, er helt essentielle i ethvert funktionelt træningsprogram. For at gøre jer sundere og stærkere i mange forskellige øvelser, er det horisontale og vertikale pres ofte på WOD-programmet og mange af vores andre holdtyper.

Lige så sejt det er at kunne udføre træk-bevægelser som pull-ups, chin-ups og tunge rows, lige så vigtigt er det at kunne presse en masse kilo i bench press og shoulder press. Netop de to geniale øvelser med vægtstang og gymnastiske pres-bevægelser kommer vi til at arbejde meget mere med igennem hele september for at gøre jer bedre og fysisk stærkere med særligt fokus på overkropsstyrke.

Vi kommer til at presse flere vægte, end vi plejer og trænerne vil samtidig gøre deres for, at I bliver teknisk dygtigere i mange forskelligartede pres-bevægelser.

For at teste jeres kapacitet og fremgang i pres-bevægelser gennemfører vi nedenstående program i starten og i slutningen af september på WOD. Testdagene er d. 2. september og d. 28. september (testdagene vil altid være markeret med “TESTDAY” i toppen af programmet). Hvis du ikke var med på WOD d. 2. september, så kan du sagtens udføre programmet i Open Gym – du behøver kun et rack og en vægtstang.

A. 4 min to find max effort strict HSPU

– 2 min rest –

B. 4 min to find max effort push ups 

– 2 min rest –

C. 12 min to find 2 RM bench press

D. AMRAP 6
6 Push press @50/35
6 Push jerk
6 Thrusters
12 Burpees over bar

Denne workout vil som altid kunne skaleres og trænerne skal nok hjælpe jer igennem hele vejen, uanset om det er fleksibiliteten, styrken eller noget helt tredje, der er udfordringen. Trænerne skal altså nok sørge for, at du får en fed oplevelse med programmet og månedens fokus.

Som altid er det et varieret og motiverende månedsprogram, hvor vi blot skruer lidt op for ovenstående. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til månedens program, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder eller du kan skrive til vores cheftræner på jacob@arca.dk

Mægtig god træning ude i boxene – vi glæder os meget til at se jer!