Vi savner også at træne med dig!

Vores ben trænger til en tur på Power WOD og vi ved, at første ægte WOD bliver en hård nyser. Vi glæder os! Træningen herhjemme er ikke det samme som den i holdsalen. Stemningen, vennerne og duften af kalk mangler. Mon ikke du har det på samme måde 🙂

Hvornår kan vi træne igen?

Vi ved det ikke! Forhåbentlig d. 11. maj, hvis vinden blæser vores vej. Vi afventer regerings initativer og forholder os smidige og agile. Klar til at sætte alt igang så snart vi må! 

Hvorfor træner vi ikke bare på små hold udendørs?

Vi ville elske at se jer alle igen før 11. maj – ingen tvivl om det! Da vi lukkede alting ned d. 12. marts, sendte vi alle trænere hjem med fuld løn og valgte at søge om kompensation gennem myndighedernes hjælpepakker. 
Med disse kan vi sikre, at alle vores ansatte får fuld løn samtidig med, at vi kan få dækket store dele af vores udgifter. Det alene holder vores boxe og studios i live. 
Hjælpepakkerne kommer med begrænsninger – og derfor kan vi ikke åbne for træning. Det har været svære overvejelser, for vi ved hvor meget du glæder dig til at komme tilbage til din box. Men med de langsigtede briller på, er vi ikke i tvivl om, at det er den mest holdbare og ansvarlige løsning. Vi er naturligvis klar på at sætte gang ideen, hvis forholdene skulle ændre sig!

Hvad med at åbne for udendørs “Open Gym”?

Det ville være perfekt, at kunne nusse med en vægtstang i solskinnet. Langt de fleste af vores boxe har dog ikke udearealer eller omgivelser, der muliggør træning, som kan leve op til myndighedernes anbefalinger og de sundhedsfaglige retningslinjer. 
Og også her er de økonomiske hjælpepakker i vejen. Vores fokus er, at holde hånden under alle ansatte og sikre, at vores træningsfællesskab består på den anden side af krisen. Til gengæld har vores cheftræner sørget for en bunke lækre workouts til dig, der har adgang til en håndvægt eller en kettlebell og et sjippetov. Giv den gas derhjemme med dem eller hop med på vores daglige WODs, som du finder her.

Hvad med mit medlemskab?

Dit medlemskab har været i bero siden d. 12. marts – og er det fortsat, indtil vi kan åbne igen. 
Vi har ikke trukket kontingent for april og maj. Er vi flyvende, når vi rammer juni, trækker kontingent for juni d. 1. juni. Vi modregner det, du har til gode fra betalingen i marts. På den måde går det hele op.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til ovenstående – eller noget helt andet omkring dit medlemskab eller din træning hos os. Se mere her. https://arca.dk/dit-medlemskab-er-i-bero-under-lock-down/